Skip to content

Profiteer van onze burenkorting

Door uw woning te isoleren bespaart u op termijn veel geld. Bovendien stijgt de waarde van uw huis en gaat u duurzamer wonen, wat ook nog eens goed is voor het milieu. Isoleren vraagt echter wel om een investering vooraf. De kosten van deze investering kunnen omlaag wanneer u gebruik maakt van onze burenkorting. Daar vertellen we dan ook graag meer over!

Zo werkt de burenkorting

Wanneer u besluit om uw woning te isoleren kunt u bij uw offerteaanvraag aangeven dat u graag gebruik zou willen maken van de burenkorting. We geven deze korting omdat we efficiënter kunnen werken wanneer we twee adressen in dezelfde straat plannen op dezelfde dag. Zowel u als uw buren profiteren dan van deze korting! Draagt u meerdere buren aan, dan loopt de korting uiteraard verder op.

Waarom u kiest voor Vloerisolatie Friesland

  • Milieuvriendelijk: we gebruiken 100% gerecycled isolatiemateriaal
  • Levenslange werking
  • Lost veel vochtproblemen in woningen op
  • Geld besparen: goede isolatie is de snelst terugverdienende energiebesparende investering
  • Een warmere en comfortabelere vloer
Uw voordeel met burenkorting

Bent u benieuwd hoeveel u precies kunt besparen met de burenkorting? Vraag met het onderstaande formulier dan gauw een offerte aan. Met uw opgegeven vierkante meters maken wij dan meteen een prijsopgave. Onze reactie ontvangt u binnen twee werkdagen.

Offerte aanvraagformulier

* velden zijn verplicht.

“Deskundig. Goede informatie voor de juiste oplossing bij ons. Zeer scherp geprijst. En snel geleverd.”

W. Verhoef

“Erg blij met dit bedrijf en hun werkzaamheden. Vriendelijke mensen en netjes uitgevoerd. Aanrader!!”

M. Goudzwaard

“Kennismaking is zeer prettig verlopen en er zijn geen verkoop praatjes. Helder en eerlijk naar de klant toe. Een zeer snelle telefonische reactie of via Whatsapp als er toch nog vragen zijn. Prijs en kwaliteit staan bij de mannen hoog in het vaandel. De mannen die de klus klaren werken vriendelijk, netjes, leggen alles rustig uit en laten alles netjes achter! Echt super! Op naar warme voetjes in de winter…”

A. van Eijk

“De prijs-kwaliteit van Vloerisolatie Friesland is uitstekend. Het uitvoeren van de bodemisolatie ging vlot en netjes. Ik heb ze niet één keer horen klagen of zeuren, wat extra vertrouwen geeft over het verloop van de werkzaamheden. Daarnaast zijn ze zijn zeer vriendelijk en communiceren duidelijk, en zijn ze makkelijk en snel bereikbaar. Kortom, het zijn echte professionals!”

Hung

“Vloerisolatie uitgevoerd. Kundig, keurig personeel, rekening houdend met de buren, nadien goed opgeruimd en achtergelaten. Van harte aanbevolen.”

G. van den Berg

“Snel en vakkundig bedrijf! Vakmannen! En dat voor een lage prijs!”

A. Roerdink

“Wij hadden al eerder een offerte laten maken door een concurrent van Vloerisolatie Friesland, maar Vloerisolatie Friesland was veel goedkoper. De heren van Vloerisolatie Friesland zijn snel en vakkundig. Ondanks dat wij wonen aan een voetpad en ons huis daardoor echt moeilijk te bereiken is met de auto, waren zij in no-time bij ons huis en lag een half uur later onze kruipruimte vol met vloerisolatie. Ze hebben alles super netjes achtergelaten.”

P. Weiland

“Snel geleverd en uitgevoerd voor een prima prijs”

S. van der Brug
reclame1

Energiebesparing

Onze isolatiewerkwijze met EPS korrels geeft het beste resultaat. Het wordt niet voor niets ook in nieuwbouwwoningen toegepast

reclame3

Veel gestelde vragen

Niet de informatie gevonden die u zocht? Kijk tussen onze veel gestelde vragen

reclame2

100% gerecycled materiaal

EPS korrels maken uw vochtige kruipruimte weer warm en droog. Bovendien worden ze gemaakt van 100% gerecycled materiaal

Back To Top