Skip to content

Krijg subsidie voor uw vloerisolatie

Wist u dat u ook in 2023 subsidie kunt krijgen voor uw vloerisolatie? Er is in totaal maar liefst € 350 miljoen subsidie beschikbaar. Tot en met 2030 wordt deze subsidiepot jaarlijks opnieuw aangevuld. U leest op deze pagina hoe u hier gebruik van kunt maken.

Waarom uw vloer isoleren?

Er zitten zo ontzettend veel voordelen aan vloerisolatie. Ten eerste zorgt het voor een warmere, comfortabelere vloer. Verder vermindert het bacteriën en schimmels in huis, verlaagt de luchtvochtigheid en zorgt dat leidingwerk langer meegaat. Ook worden uw funderingsmuren minder snel aangetast én vallen uw stookkosten lager uit. Fantastisch toch? Zeker omdat u met de subsidie vanuit de overheid extra voordelig uw vloer kunt laten isoleren.

Hoe werkt het?

Wanneer u uw vloer laat isoleren en hiervoor gebruik wilt maken van de overheidssubsidie, doorloopt u de volgende stappen:

  1. U bent woningeigenaar of lid van een VvE
  2. U heeft nog geen gebruik gemaakt van de ISDE subsidieregeling
  3. U isoleert minstens 20m2 van het bestaande vloeroppervlak
  4. Nadat u de vloer heeft laten isoleren vraagt u binnen 12 maanden de subsidie aan
  5. U komt in aanmerking voor 15% subsidie op basis van één maatregel, of 30% op basis van twee isolatiemaatregelen

Goed om te weten

U kunt maar één keer gebruik maken van de subsidieregeling, maar u kunt het wel voor één óf voor meerdere maatregelen aanvragen. Voorheen was u verplicht om twee maatregelen uit te laten voeren, maar nu is de tweede maatregel optioneel. Dit betekent dat u de subsidie alleen voor vloerisolatie kunt inzetten, maar bijvoorbeeld ook voor vloerisolatie in combinatie met spouwmuur- of dakisolatie. Voorwaarde is wel dat u de tweede maatregel uiterlijk binnen 24 maanden laat uitvoeren.

De subsidie aanvragen

De ervaring leert dat subsidiepotjes snel leeg zijn. Het is daarom verstandig om er zo vroeg mogelijk in het jaar gebruik van te maken. U vraagt de subsidie aan op de website van de Rijksoverheid. Daar vind u ook aanvullende informatie. Uiteraard beantwoorden wij ook graag uw eventuele vragen. Meteen een offerte aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Neem contact op

* velden zijn verplicht.

“Deskundig. Goede informatie voor de juiste oplossing bij ons. Zeer scherp geprijst. En snel geleverd.”

W. Verhoef

“Erg blij met dit bedrijf en hun werkzaamheden. Vriendelijke mensen en netjes uitgevoerd. Aanrader!!”

M. Goudzwaard

“Kennismaking is zeer prettig verlopen en er zijn geen verkoop praatjes. Helder en eerlijk naar de klant toe. Een zeer snelle telefonische reactie of via Whatsapp als er toch nog vragen zijn. Prijs en kwaliteit staan bij de mannen hoog in het vaandel. De mannen die de klus klaren werken vriendelijk, netjes, leggen alles rustig uit en laten alles netjes achter! Echt super! Op naar warme voetjes in de winter…”

A. van Eijk

“De prijs-kwaliteit van Vloerisolatie Friesland is uitstekend. Het uitvoeren van de bodemisolatie ging vlot en netjes. Ik heb ze niet één keer horen klagen of zeuren, wat extra vertrouwen geeft over het verloop van de werkzaamheden. Daarnaast zijn ze zijn zeer vriendelijk en communiceren duidelijk, en zijn ze makkelijk en snel bereikbaar. Kortom, het zijn echte professionals!”

Hung

“Vloerisolatie uitgevoerd. Kundig, keurig personeel, rekening houdend met de buren, nadien goed opgeruimd en achtergelaten. Van harte aanbevolen.”

G. van den Berg

“Snel en vakkundig bedrijf! Vakmannen! En dat voor een lage prijs!”

A. Roerdink

“Wij hadden al eerder een offerte laten maken door een concurrent van Vloerisolatie Friesland, maar Vloerisolatie Friesland was veel goedkoper. De heren van Vloerisolatie Friesland zijn snel en vakkundig. Ondanks dat wij wonen aan een voetpad en ons huis daardoor echt moeilijk te bereiken is met de auto, waren zij in no-time bij ons huis en lag een half uur later onze kruipruimte vol met vloerisolatie. Ze hebben alles super netjes achtergelaten.”

P. Weiland

“Snel geleverd en uitgevoerd voor een prima prijs”

S. van der Brug
reclame1

Energiebesparing

Onze isolatiewerkwijze met EPS korrels geeft het beste resultaat. Het wordt niet voor niets ook in nieuwbouwwoningen toegepast

reclame3

Veel gestelde vragen

Niet de informatie gevonden die u zocht? Kijk tussen onze veel gestelde vragen

reclame2

100% gerecycled materiaal

EPS korrels maken uw vochtige kruipruimte weer warm en droog. Bovendien worden ze gemaakt van 100% gerecycled materiaal

Back To Top