skip to Main Content

Aanbreng van EPS korrels

Een laag EPS korrels wordt met behulp van een blaasmachine in de kruipruimte geblazen. Met onze methode kunnen we in een kruipruimte met een minimum hoogte van 35 cm EPS korrels aanbrengen. Vloerisolatie en kruipruimte isolatie is dus mogelijk in vrijwel iedere woning, ook wanneer de kruipruimte lastig begaanbaar is.

Werkzaamheden in de kruipruimte? Geen probleem!

EPS korrels zijn licht van gewicht. Wanneer er in de toekomst werkzaamheden in de kruipruimte moeten worden uitgevoerd, dan kunnen de EPS korrels gemakkelijk opzij worden geschoven, zodat bijvoorbeeld een elektricien of installateur er gemakkelijk bij kan. Bovendien kunt u gewoon over de EPS-korrels kruipen als dat nodig mocht zijn. De piepschuimkorrels zijn flexibel en veren daarom direct weer terug.

Verschillende compartimenten isoleren

Met de blaastechniek waarmee we de vloerisolatie aanbrengen, kunnen we veel kruipruimtes snel isoleren. Wanneer de kruipruimte onder de vloer bestaat uit verschillende compartimenten dan kan de blaastechniek niet in één keer worden uitgevoerd. In dat geval kunnen we een aantal planken van de vloer verwijderen zodat we de verschillende compartimenten kunnen vullen. Dankzij de blaastechniek hoeft er vaak maar een klein aantal planken verwijderd te worden om een goede en langdurige isolatie aan te brengen.

Uw kruipruimte binnen een dag isoleren

Onze speciaal opgeleide werknemers zorgen voor een snelle en vakkundige aanbreng van het product. Gemiddeld duurt het aanbrengen van de EPS-korrels in de kruipruimte ongeveer 2,5 tot 3,5 uur, afhankelijk van de oppervlakte van de kruipruimte en de mogelijkheid om op meerdere plekken de kruipruimte te betreden. Dankzij de beperkte tijd die nodig is om de EPS-korrels aan te brengen, voeren we vaak meerdere isolaties uit in dezelfde buurt. Heeft u buren die ook van plan zijn om de isolatie aan te brengen? Meld dit dan, vaak kunnen de voorrijkosten dan nog scherper.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw kruipruimte?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

* velden zijn verplicht.

“Zeer tevreden over het isoleren van de kruipruimte. Daarnaast prettig te woord gestaan en bij eventuele vragen krijg je snel antwoord! Ook is de prijs zeer netjes .”.

R. Baron

“We zijn erg tevreden. Na duidelijke uitleg van Martin hebben we snel een datum afgesproken om de kruipruimte te laten isoleren”

D. Wijnsma

“Vloerisolatie Friesland kwam bij ons als beste uit de bus: netjes over hun producten, keurig op tijd en super scherpe prijs!”.

Fam Veninga

“We konden het verschil in leefcomfort al snel merken dus daar zijn we erg blij mee.”

F. Schotanus

“Na een prettig gesprek hebben we snel een datum geprikt om de kruipruimte te laten isoleren. “

H. Moorlag

“Ben zeer tevreden, vanaf het eerste contactmoment tot de uiteindelijke oplevering ging het zoals het hoort. “

W. Smidt Winschoten

“Top bedrijf met een fantastische nazorg. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. “

J. Boertien

“Zeer prettig geholpen. De tijd werd voor me genomen en het werk was perfect uitgevoerd. Aanrader!”

L. Maat
reclame1

Energiebesparing

Onze isolatiewerkwijze met EPS korrels geeft het beste resultaat. Het wordt niet voor niets ook in nieuwbouwwoningen toegepast

reclame3

Veel gestelde vragen

Niet de informatie gevonden die u zocht? Kijk tussen onze veel gestelde vragen

reclame2

100% gerecycled materiaal

EPS korrels maken uw vochtige kruipruimte weer warm en droog. Bovendien worden ze gemaakt van 100% gerecycled materiaal

Back To Top