Skip to content

Aanbreng van EPS korrels

Een laag EPS korrels wordt met behulp van een blaasmachine in de kruipruimte geblazen. Met onze methode kunnen we in een kruipruimte met een minimum hoogte van 35 cm EPS korrels aanbrengen. Vloerisolatie en kruipruimte isolatie is dus mogelijk in vrijwel iedere woning, ook wanneer de kruipruimte lastig begaanbaar is.

Werkzaamheden in de kruipruimte? Geen probleem!

EPS korrels zijn licht van gewicht. Wanneer er in de toekomst werkzaamheden in de kruipruimte moeten worden uitgevoerd, dan kunnen de EPS korrels gemakkelijk opzij worden geschoven, zodat bijvoorbeeld een elektricien of installateur er gemakkelijk bij kan. Bovendien kunt u gewoon over de EPS-korrels kruipen als dat nodig mocht zijn. De piepschuimkorrels zijn flexibel en veren daarom direct weer terug.

Verschillende compartimenten isoleren

Met de blaastechniek waarmee we de vloerisolatie aanbrengen, kunnen we veel kruipruimtes snel isoleren. Wanneer de kruipruimte onder de vloer bestaat uit verschillende compartimenten dan kan de blaastechniek niet in één keer worden uitgevoerd. In dat geval kunnen we een aantal planken van de vloer verwijderen zodat we de verschillende compartimenten kunnen vullen. Dankzij de blaastechniek hoeft er vaak maar een klein aantal planken verwijderd te worden om een goede en langdurige isolatie aan te brengen.

Uw kruipruimte binnen een dag isoleren

Onze speciaal opgeleide werknemers zorgen voor een snelle en vakkundige aanbreng van het product. Gemiddeld duurt het aanbrengen van de EPS-korrels in de kruipruimte ongeveer 2,5 tot 3,5 uur, afhankelijk van de oppervlakte van de kruipruimte en de mogelijkheid om op meerdere plekken de kruipruimte te betreden. Dankzij de beperkte tijd die nodig is om de EPS-korrels aan te brengen, voeren we vaak meerdere isolaties uit in dezelfde buurt. Heeft u buren die ook van plan zijn om de isolatie aan te brengen? Meld dit dan, vaak kunnen de voorrijkosten dan nog scherper.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw kruipruimte?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

* velden zijn verplicht.

“Deskundig. Goede informatie voor de juiste oplossing bij ons. Zeer scherp geprijst. En snel geleverd.”

W. Verhoef

“Erg blij met dit bedrijf en hun werkzaamheden. Vriendelijke mensen en netjes uitgevoerd. Aanrader!!”

M. Goudzwaard

“Kennismaking is zeer prettig verlopen en er zijn geen verkoop praatjes. Helder en eerlijk naar de klant toe. Een zeer snelle telefonische reactie of via Whatsapp als er toch nog vragen zijn. Prijs en kwaliteit staan bij de mannen hoog in het vaandel. De mannen die de klus klaren werken vriendelijk, netjes, leggen alles rustig uit en laten alles netjes achter! Echt super! Op naar warme voetjes in de winter…”

A. van Eijk

“De prijs-kwaliteit van Vloerisolatie Friesland is uitstekend. Het uitvoeren van de bodemisolatie ging vlot en netjes. Ik heb ze niet één keer horen klagen of zeuren, wat extra vertrouwen geeft over het verloop van de werkzaamheden. Daarnaast zijn ze zijn zeer vriendelijk en communiceren duidelijk, en zijn ze makkelijk en snel bereikbaar. Kortom, het zijn echte professionals!”

Hung

“Vloerisolatie uitgevoerd. Kundig, keurig personeel, rekening houdend met de buren, nadien goed opgeruimd en achtergelaten. Van harte aanbevolen.”

G. van den Berg

“Snel en vakkundig bedrijf! Vakmannen! En dat voor een lage prijs!”

A. Roerdink

“Wij hadden al eerder een offerte laten maken door een concurrent van Vloerisolatie Friesland, maar Vloerisolatie Friesland was veel goedkoper. De heren van Vloerisolatie Friesland zijn snel en vakkundig. Ondanks dat wij wonen aan een voetpad en ons huis daardoor echt moeilijk te bereiken is met de auto, waren zij in no-time bij ons huis en lag een half uur later onze kruipruimte vol met vloerisolatie. Ze hebben alles super netjes achtergelaten.”

P. Weiland

“Snel geleverd en uitgevoerd voor een prima prijs”

S. van der Brug
reclame1

Energiebesparing

Onze isolatiewerkwijze met EPS korrels geeft het beste resultaat. Het wordt niet voor niets ook in nieuwbouwwoningen toegepast

reclame3

Veel gestelde vragen

Niet de informatie gevonden die u zocht? Kijk tussen onze veel gestelde vragen

reclame2

100% gerecycled materiaal

EPS korrels maken uw vochtige kruipruimte weer warm en droog. Bovendien worden ze gemaakt van 100% gerecycled materiaal

Back To Top