Skip to content

“Een aantal weken terug is vertegenwoordiger langs geweest. Deze heeft ons voor een zeer scherpe prijs dit aangeboden met nog een eenmalige aanbieding .Vandaag is onze kruipruimte een 62 m2 geïsoleerd. In 1 uur gedaan. Een netjes en vlotte afhandeling. Zeker een aanrader”

“Vriendelijk personeel. Snelle service, vloerisolatie werkt goed, stuk minder kou in huis.”

“Super snelle en klantvriendelijke service. Vloerisolatie Friesland kon onze aanvraag met spoed behandelen. Wij zijn er erg blij mee.”

“Ze kwamen keurig op de afgesproken tijd en werken heel secuur en schoon. Binnen een uur waren ze al weer klaar. De service is top en alle gemaakte afspraken zijn ze nagekomen.”

“De prijs-kwaliteit van Vloerisolatie Friesland is uitstekend. Het uitvoeren van de bodemisolatie ging vlot en netjes. Ik heb ze niet één keer horen klagen of zeuren, wat extra vertrouwen geeft over het verloop van de werkzaamheden. Daarnaast zijn ze zeer vriendelijk en communiceren duidelijk, en zijn ze makkelijk en snel bereikbaar. Kortom, het zijn echte professionals!
2”

“Wij hebben de vloer laten isoleren met vlokken. Zijn erg tevreden over het resultaat. Het scheelt stoken en biedt veel comfort. Vakwerk van vloerisolatie Friesland.”

reclame1

Energiebesparing

Onze isolatiewerkwijze met EPS korrels geeft het beste resultaat. Het wordt niet voor niets ook in nieuwbouwwoningen toegepast

reclame3

Veel gestelde vragen

Niet de informatie gevonden die u zocht? Kijk tussen onze veel gestelde vragen

reclame2

100% gerecycled materiaal

EPS korrels maken uw vochtige kruipruimte weer warm en droog. Bovendien worden ze gemaakt van 100% gerecycled materiaal

Back To Top