Skip to content

Vloer Isoleren

U bent er achter: u wilt uw vloer isoleren. Dat kan bij Vloerisolatie Friesland. Sterker nog; u wilt uw vloer juist laten isoleren bij Vloerisolatie Friesland. Want dat is zeer waarschijnlijk de beste optie om uw vloer te isoleren.

Vloer Isoleren via Vloerisolatie Friesland

Vloerisolatie Friesland werkt door het hele land (zou je niet zeggen met die naam, maar het is echt waar!). Kruipruimtes isoleren is waar zij goed in zijn. In gesprek met Martin, één van de twee vloer isoleerders van Vloerisolatie Friesland: ‘Vloerisolatie Friesland is ontstaan nadat mijn partner Henk en ik er achter kwamen dat veel mensen behoefte kregen aan geïsoleerde vloeren en we zagen dat er geen goede, goedkope opties waren om vloeren te isoleren voor een leuke prijs. We zijn daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om zo goedkoop mogelijk kruipruimtes te gaan isoleren zodat iedereen zijn of haar vloeren kon isoleren zonder een fortuin uit te geven.’

Op de vraag waarom je juist via Vloerisolatie Friesland je vloer wilt laten isoleren, is Martin stellig: ‘vloeren isoleren moet je met het juiste materiaal doen. En dat is op dit moment met EPS korrels. Vloerisolatie Friesland gebruikt deze EPS korrels om de kruipruimtes te isoleren. Vloerisolatie Friesland gebruikt diverse blaasunits om de EPS korrels waarmee de vloeren worden geïsoleerd in de gehele kruipruimte te krijgen. Ongeacht hoe groot die kruipruimte is; Vloerisolatie Friesland weet uw kruipruimte bijna altijd te isoleren.

Nu ook uw kruipruimte isoleren met subsidie!

De overheid steunt u indien u uw vloeren wilt isoleren. Afhankelijk in welke provincie u woont is het mogelijk om subsidie te ontvangen bij het isoleren van uw vloer. Let wel op: indien u gebruik wilt maken van de subsidie, moet u die eerst aanvragen voordat u uw kruipruimte laat isoleren. De vloer isoleerders van Vloerisolatie Friesland raden u dus aan om het eerst goed te onderzoeken voordat u uw vloer laat isoleren om voor subsidie in aanmerking te komen. Uiteraard helpt Vloerisolatie Friesland u hierbij met raad en advies.

Starten met vloeren isoleren

Indien u wilt starten met het isoleren van uw vloeren, dan raden we u het volgende aan:

  • Bekijk de mogelijkheden van vloerisolatie subsidie. Dat doen de medewerkers van Vloerisolatie Friesland samen met u.
  • Vraag een offerte aan voor het isoleren van uw kruipruimte bij Vloerisolatie Friesland
  • Laat uw kruipruimte isoleren door de specialisten van Vloerisolatie Friesland
  • Profiteer van een geïsoleerde kruipruimte en dus o.a. lagere energiekoste
Back To Top