Skip to content

Drie redenen om nú uw kruipruimte te isoleren

Dat isolatie van uw woning een slimme investering is, weet u vast. Misschien klinkt isoleren van uw kruipruimte iets minder voor de hand liggend. Daarom geven wij in dit blog drie belangrijkste redenen waarom u juist nu wilt starten met het isoleren van uw kruipruimte.

1. Kruipruimte isolatie = energie besparen

Wie bewust omgaat met energie, kiest voor goede isolatie in de woning. Van bijvoorbeeld spouwisolatie tot dubbel glas en het isoleren van uw vloer. Bij het laatste hoort ook de kruipruimte. Door op de bodem onder uw huis isolatiekorrels aan te brengen, realiseert u een flinke energiebesparing. Want met een geïsoleerde kruipruimte hoeft u minder te stoken voor een aangename temperatuur. En wie zit niet te wachten op een lagere energierekening?

2. Kruipruimte isolatie = minder vocht in huis

Veel kruipruimtes op Nederlandse bodem zijn vochtig, of zelfs nat. De continue verdamping van vocht onder uw woning is nadelig voor uw vloer, maar ook voor de rest van het huis. Optrekkend vocht biedt de ideale omgeving voor vervelende schimmels en huisstofmijten. Liever leeft u natuurlijk in een gezond binnenklimaat!

3. Kruipruimte isolatie = geen koude vloer meer

Bij een niet geïsoleerde kruipruimte gaat veel warmte vanuit uw woonkamer verloren. Ondanks een brandende verwarming voelt uw vloer dan al gauw koud aan. Een geïsoleerde kruipruimte zorgt voor een behaaglijke vloer onder uw voeten. Warmteverlies is wat ons betreft de derde goede reden om de kruipruimte slim te isoleren.

Overtuigd van de voordelen van kruipruimte isolatie?

Het isoleren van de kruipruimte vergt een lage investering, die zichzelf op de drie genoemde aspecten snel terugverdient. Het is dus verstandig om uw kruipruimte te laten beoordelen door een deskundig bedrijf. Vloerisolatie Friesland weet raad met iedere kruipruimte en gebruikt duurzame, bewezen EPS korrels voor het isoleren. Met deze isolatiekorrels onder uw woning bent u verzekerd van meer woonplezier.

Heeft u thuis een moeilijk bereikbare of krappe kruipruimte? Niets staat Vloerisolatie Friesland in de weg voor een doeltreffende kruipruimte isolatie. Maak een afspraak en de vakmensen van Vloerisolatie Friesland komen uw kruipruimte inspecteren en isoleren.

Back To Top