Skip to content

Energiebesparing met goede vloerisolatie

vloerisolatie bespaart geldEPS korrels hebben bewezen dat deze manier van isoleren het beste resultaat geeft. Kijk maar naar nieuwbouwwoningen. Daar worden standaard EPS platen (ook wel tempex genoemd) aan de onderkant van de woning gemonteerd om vochtproblemen en schommelingen van het klimaat te voorkomen.

Wij brengen een puur product aan waar een unieke werking vanuit gaat, welke niet afneemt na verloop van tijd. Ook de isolatiewaarde van EPS is door andere producten moeilijk haalbaar.

Investeren in kruipruimte isolatie is lonend

Het is net als met een cv ketel, hoe zuiniger in het verbruik van energie, des te sneller is men geneigd een dergelijk apparaat aan te schaffen. Investeren in energiebesparing betaalt zich dubbel en dwars terug. Dit geldt ook voor kruipruimte isolatie.

U bespaart geld door minder energie te gebruiken. Dit product betaalt zich zelf terug en bespaart voor u veel geld in de toekomst.


Laat daarom uw kruipruimte voordelig en gemakkelijk isoleren door Vloerisolatie Friesland.

veel kan ik besparen door de isolatie?

Het bedrag dat u jaarlijks kunt besparen door uw kruipruimte te isoleren, hangt af van de omvang van uw huis. Heeft u een groot huis met veel oppervlakte direct aan de begane grond? Dan kunt u veel besparen met kruipruimte isolatie. Ook hangt het van het type woning af. Heeft u een wat ouder huis? Dan laat de vloer waarschijnlijk heel veel kou door. Vloerisolatie heeft dan ook veel effect.

De ervaring leert dat er gemiddeld per jaar ongeveer €300,- bespaard kan worden op de energiekosten door kruipruimte isolatie aan te brengen. Doordat uw huis zuiniger wordt, kan dit ook gevolgen hebben voor het energielabel van uw huis. Dit heeft op zijn beurt weer invloed op de waarde van het huis. In veel gevallen heeft u de investering van de vloerisolatie dan ook snel terug verdiend!

Bovendien is de besparing van energiekosten niet de enige besparing die u bewerkstelligt. Onderhoud aan het hout- of betonwerk van de vloer is minder snel nodig en ook kabels en leidingen in de kruipruimte gaan langer mee. Al met al bespaart u jaarlijks dus vrij veel geld en dan hebben we het nog niet eens over de andere voordelen van de vloerisolatie.

Subsidie voor kruipruimte isolatie

De overheid stimuleert de verlaging van onze energiebehoefte. Daarom zijn er vaak subsidies beschikbaar om hu huis beter te isoleren. Het aanbrengen van EPS-korrels als kruipruimte isolatie is hier een goed voorbeeld van. De subsidie van vloerisolatie wijzigt nog weleens, afhankelijk van het beleid dat wordt gevoerd. Lees hier meer over de subsidie voor kruipruimte isolatie.

Neem contact op

* velden zijn verplicht.

“Deskundig. Goede informatie voor de juiste oplossing bij ons. Zeer scherp geprijst. En snel geleverd.”

W. Verhoef

“Erg blij met dit bedrijf en hun werkzaamheden. Vriendelijke mensen en netjes uitgevoerd. Aanrader!!”

M. Goudzwaard

“Kennismaking is zeer prettig verlopen en er zijn geen verkoop praatjes. Helder en eerlijk naar de klant toe. Een zeer snelle telefonische reactie of via Whatsapp als er toch nog vragen zijn. Prijs en kwaliteit staan bij de mannen hoog in het vaandel. De mannen die de klus klaren werken vriendelijk, netjes, leggen alles rustig uit en laten alles netjes achter! Echt super! Op naar warme voetjes in de winter…”

A. van Eijk

“De prijs-kwaliteit van Vloerisolatie Friesland is uitstekend. Het uitvoeren van de bodemisolatie ging vlot en netjes. Ik heb ze niet één keer horen klagen of zeuren, wat extra vertrouwen geeft over het verloop van de werkzaamheden. Daarnaast zijn ze zijn zeer vriendelijk en communiceren duidelijk, en zijn ze makkelijk en snel bereikbaar. Kortom, het zijn echte professionals!”

Hung

“Vloerisolatie uitgevoerd. Kundig, keurig personeel, rekening houdend met de buren, nadien goed opgeruimd en achtergelaten. Van harte aanbevolen.”

G. van den Berg

“Snel en vakkundig bedrijf! Vakmannen! En dat voor een lage prijs!”

A. Roerdink

“Wij hadden al eerder een offerte laten maken door een concurrent van Vloerisolatie Friesland, maar Vloerisolatie Friesland was veel goedkoper. De heren van Vloerisolatie Friesland zijn snel en vakkundig. Ondanks dat wij wonen aan een voetpad en ons huis daardoor echt moeilijk te bereiken is met de auto, waren zij in no-time bij ons huis en lag een half uur later onze kruipruimte vol met vloerisolatie. Ze hebben alles super netjes achtergelaten.”

P. Weiland

“Snel geleverd en uitgevoerd voor een prima prijs”

S. van der Brug
reclame1

Energiebesparing

Onze isolatiewerkwijze met EPS korrels geeft het beste resultaat. Het wordt niet voor niets ook in nieuwbouwwoningen toegepast

reclame3

Veel gestelde vragen

Niet de informatie gevonden die u zocht? Kijk tussen onze veel gestelde vragen

reclame2

100% gerecycled materiaal

EPS korrels maken uw vochtige kruipruimte weer warm en droog. Bovendien worden ze gemaakt van 100% gerecycled materiaal

Back To Top