Skip to content

Alle voordelen van een goede vloerisolatie

Een goede vloerisolatie heeft veel voordelen. Niet alleen zorgt u voor besparing in de energiekosten, maar ook overlast van ongedierte smoort u in de kiem door kruipruimte isolatie aan te brengen. Daarnaast biedt de isolatie nog vele andere voordelen. Vloerisolatie Friesland zet alle voordelen op een rij.

Reken af met muffe lucht, koude voeten en ongedierte

De voordelen van kruipruimte isolatie

 • Reken af met vochtproblemen: geen last meer van zwam of houtrot in uw kruipruimte en balklaag
  Veel kruipruimtes in Nederland staan (een deel van het jaar) onder water. Het water condenseert tegen de onderkant van de vloer waardoor er betonrot of houtrot kan ontstaan. Door uw kruipruimte te isoleren heeft u hier geen last meer van.
 • U bespaart op uw energiekosten met een relatief kleine investering
  Het aanbrengen van kruipruimte isolatie is een eenmalige investering die jaarlijks een besparing oplevert en vaak ook zorgt voor een waardeverhoging van uw woning. De relatief kleine investering heeft u dan ook snel terug verdiend!
 • Kruipruimte isolatie zorgt voor een warmere vloer
  Een kruipruimte zonder isolatie levert een koude luchtstroom op vanuit de vloer. Hierdoor krijg je sneller koude voeten. Door kruipruimte isolatie voelt uw vloer weer warm en behaaglijk aan.
 • Mensen met astma of reuma krijgen een beter klimaat om zich heen
  Een vochtige kruipruimte is een broeinest voor schimmels en bacteriën. Deze organismen beïnvloeden de luchtkwaliteit. Met name mensen met astma krijgen hier last van. Door de hogere luchtvochtigheid in huis hebben ook mensen met reuma meer klachten als de kruipruimte niet geïsoleerd is. Door vloerisolatie aan te brengen, creëert u een betere leefomgeving voor mensen met astma en reuma.
 • U vermijdt hoge reparatiekosten door voorkoming van vochtschade in de kruipruimte of in de rest van uw woning
  Vocht tast hout, beton en kabel- en leidingwerk in de kruipruimte aan. Door het vocht geen kans te geven door EPS-korrels aan te brengen, voorkomt u dat het vocht kan toeslaan. Het gevolg is minder reparatiekosten en onderhoud aan uw kruipruimte.
 • Uw kruipruimte blijft toegankelijk
  Mocht het toch een keer nodig zijn om onderhoud te plegen aan de kruipruimte, dan kunnen de EPS-korrels gemakkelijk opzij worden geschoven.

Geoxideerde leidingen raken door vloerisolatie niet verder aangetast

leiding

Vraag vrijblijvend een offerte aan

* velden zijn verplicht.

“Deskundig. Goede informatie voor de juiste oplossing bij ons. Zeer scherp geprijst. En snel geleverd.”

W. Verhoef

“Erg blij met dit bedrijf en hun werkzaamheden. Vriendelijke mensen en netjes uitgevoerd. Aanrader!!”

M. Goudzwaard

“Kennismaking is zeer prettig verlopen en er zijn geen verkoop praatjes. Helder en eerlijk naar de klant toe. Een zeer snelle telefonische reactie of via Whatsapp als er toch nog vragen zijn. Prijs en kwaliteit staan bij de mannen hoog in het vaandel. De mannen die de klus klaren werken vriendelijk, netjes, leggen alles rustig uit en laten alles netjes achter! Echt super! Op naar warme voetjes in de winter…”

A. van Eijk

“De prijs-kwaliteit van Vloerisolatie Friesland is uitstekend. Het uitvoeren van de bodemisolatie ging vlot en netjes. Ik heb ze niet één keer horen klagen of zeuren, wat extra vertrouwen geeft over het verloop van de werkzaamheden. Daarnaast zijn ze zijn zeer vriendelijk en communiceren duidelijk, en zijn ze makkelijk en snel bereikbaar. Kortom, het zijn echte professionals!”

Hung

“Vloerisolatie uitgevoerd. Kundig, keurig personeel, rekening houdend met de buren, nadien goed opgeruimd en achtergelaten. Van harte aanbevolen.”

G. van den Berg

“Snel en vakkundig bedrijf! Vakmannen! En dat voor een lage prijs!”

A. Roerdink

“Wij hadden al eerder een offerte laten maken door een concurrent van Vloerisolatie Friesland, maar Vloerisolatie Friesland was veel goedkoper. De heren van Vloerisolatie Friesland zijn snel en vakkundig. Ondanks dat wij wonen aan een voetpad en ons huis daardoor echt moeilijk te bereiken is met de auto, waren zij in no-time bij ons huis en lag een half uur later onze kruipruimte vol met vloerisolatie. Ze hebben alles super netjes achtergelaten.”

P. Weiland

“Snel geleverd en uitgevoerd voor een prima prijs”

S. van der Brug
reclame1

Energiebesparing

Onze isolatiewerkwijze met EPS korrels geeft het beste resultaat. Het wordt niet voor niets ook in nieuwbouwwoningen toegepast

reclame3

Veel gestelde vragen

Niet de informatie gevonden die u zocht? Kijk tussen onze veel gestelde vragen

reclame2

100% gerecycled materiaal

EPS korrels maken uw vochtige kruipruimte weer warm en droog. Bovendien worden ze gemaakt van 100% gerecycled materiaal

Back To Top