Skip to content

Houd nattigheid buiten met kruipruimte isolatie

Juist nu, met de herfst in aantocht, is aandacht voor uw kruipruimte een slim idee. Optrekkend vocht vanuit de kruipruimte is schadelijker dan u misschien denkt. Zowel voor uw huis en de gezondheid van uw gezin moet u dit zien te voorkomen. Professionele kruipruimte isolatie biedt bescherming tegen de aankomende vochtige periode. Dat geeft niet alleen meer wooncomfort, het scheelt bovendien op uw stookkosten. Vloerisolatie Friesland springt in en bekijkt wat voor uw situatie de beste isolatieoplossing is.

Overlast door vocht in uw kruipruimte

Terwijl de nazomerdagen nog behaaglijk aanvoelen, kan het ’s nachts al behoorlijk afkoelen en vochtig worden. Juist voor plekken waar u nooit komt, zoals de kruipruimte, heeft dit aanzienlijke gevolgen. Dit is bijna altijd het geval bij oude en onvoldoende geïsoleerde woningen.

Vindt u pissebedden en zilvervisjes in huis? Of merkt u een muf, bedompt binnenklimaat op? Dan is een vochtige kruipruimte vaak de boosdoener. Allerlei soorten insecten houden van vochtige ruimtes, en klamme lucht in huis leidt al gauw tot gezondheidsproblemen. In veel gevallen krijgt u schade aan de constructie van uw woning, door bijvoorbeeld schimmelvorming en houtrot in uw balkagen of in uw houten vloer.

Een hoge stand van grondwater is een belangrijke oorzaak van vochtige kruipruimtes. Logisch dat dus de natte herfst narigheid kan veroorzaken. Toch is dit probleem onder uw vloer eenvoudig op te lossen.

Isolatie in uw kruipruimte is de perfecte oplossing

Door uw kruipruimte te isoleren, voorkomt u optrekkend vocht. Vloerisolatie Friesland zorgt voor een droge kruipruimte. Door de bodem van de kruipruimte te voorzien van een laag isolatiemateriaal, zijn de vochtproblemen vanuit uw kruipruimte opgelost en verledentijd.

Voor de specialisten van Vloerisolatie Friesland is isolatie onder uw vloer aanbrengen totaal géén ingrijpende actie. Na een inspectie van uw kruipruimte bepalen we op welke manier u het beste geholpen bent. Met het toepassen van onze moderne isolatiekorrels, is de klus al binnen een paar uur geklaard en kunt u van uw wooncomfort gaan genieten met een droge kruipruimte.

Dé zes grote voordelen van kruipruimte isolatie op een rij:

1.      Aangenamere en warmere vloer
2.      Schonere, gezondere lucht in uw woning
3.      Ongedierte blijft buitenshuis
4.      Zonder optrekkend vocht blijft uw woningconstructie intact
5.      Besparing op uw energierekening / stookkosten
6.      Geen optrekkende muffe lucht meer vanuit uw kruimruimte

Actie en conclusie: isoleren van de kruipruimte door Vloerisolatie Friesland

Heeft u twijfels over de situatie in uw kruipruimte? Of heeft u geen idee hoe het onder de vloer gesteld is, bijvoorbeeld omdat het kruipluik dicht is gemaakt? Neem dan contact met ons op, want Vloerisolatie Friesland weet altijd raad met uw ruimte onder uw woning.

Back To Top