Skip to content

Kruipruimte isoleren tegen vochtproblemen en voor warme voeten

Wist u dat een koude vloer in meerdere opzichten nadelig kan zijn? Allereerst gaat er veel warmte verloren, wat ongunstig is voor uw portemonnee. Ook liggen allerlei vochtproblemen op de loer, die ongemakken veroorzaken en kosten meebrengen. Vloerisolatie Friesland biedt de uitkomst met EPS korrels voor het isoleren van uw kruipruimte. Vloerisolatie Friesland blaast deze isolatiekorrels in een mum van tijd in uw kruipruimte. De isolerende werking van dit duurzame ‘piepschuim’ levert u een tal van voordelen op:

Aangenaam woonklimaat na het isoleren van de kruipruimte

Hoe fijn is het wanneer uw vloer in alle jaargetijden behaaglijk aanvoelt? Met de slimme oplossing van Vloerisolatie Friesland behoren koude voeten tot verleden tijd.

Isolatie van de kruipruimte bespaart energie

Altijd prettig als de energierekening omlaag gaat. Het isoleren van uw vloer laat uw cv ketel voortaan minder stoken, voor de juiste temperatuur in uw woning of kantoor.

Vloerisolatie is goed voor mens en milieu

Een geïsoleerde en drogere kruipruimte is niet alleen beter voor uw gezondheid, maar ook het milieu is beter af als de verwarmingsketel minder vaak aanslaat.


Isoleer uw kruipruimte en voorkom narigheid van opkomend vocht

Na het aanbrengen van vloerisolatie in uw kruipruimte, hoeft u nooit meer een muffe lucht in uw woning te ruiken. Bovendien krijgt ongedierte, schimmels en zwammen geen kans meer.

Het geheim achter kruipruimte isolatie

De specialisten van Vloerisolatie Friesland isoleren met variabele korrels van 5 tot 25 mm, die voor bijna 100% uit lucht bestaan en op water blijven drijven. De korrels worden gemaakt van geëxpandeerd polystyreen: een kunststof die zich de afgelopen 50 jaar heeft bewezen als één van de beste isolatiematerialen. Het vocht onder uw woning zal nog wel condenseren, maar niet meer verdampen. Daardoor blijft de lucht boven de isolatielaag en in uw woning droger. Omdat droge lucht sneller en langduriger op temperatuur is, verdient de investering zich snel terug. Kortom: EPS korrels zorgen voor een droge, warme kruipruimte en een aangenamer woonklimaat.

Kies voor expertise van Vloerisolatie Friesland

Vloerisolatie Friesland isoleert kruipruimtes in heel Nederland met EPS korrels, bijna ook altijd wanneer de kruipruimte slecht bereikbaar is. Iedereen wil er toch warmpjes bij zitten? Maak snel een afspraak met Vloerisolatie Friesland!

Back To Top