Skip to content

Meer woonplezier na isolatie kruipruimte

De kruipruimte onder uw huis is onverwarmd, waardoor het er snel vochtig wordt. Grote nadelen van vocht onder uw vloer zijn

  • Kans op ongedierte
  • Schimmelvorming
  • Bacterievorming
  • Een muffe lucht

Bovendien veroorzaakt een vochtige kruipruimte schade aan uw vloer. Dé oplossing? Vloerisolatie werkt vochtbestrijdend en heeft een gunstig effect op het binnenklimaat van uw woning.

Vloerisolatie Friesland gebruikt EPS korrels voor het isoleren van kruipruimtes. Deze isolatiekorrels van piepschuim zorgen voor extra comfort in uw woning. Zelfs in moeilijk bereikbare en beperkte kruipruimtes kunnen wij met EPS korrels een isolatielaag aanbrengen. In tegenstelling tot andere materialen, boekt EPS al met een dunne laag resultaat.

Eenvoudig en effectief iedere kruipruimte isoleren

Hoe werkt dat nu op de bodem onder uw vloer? In een korte les natuurkunde leggen wij het uit: daar waar warmte en kou samen komen, condenseert vocht. Dit noemen we het dauwpunt. Als dit punt in uw kruipruimte bereikt wordt, vindt er condensatie onder uw woning plaats.

Met de EPS isolatiekorrels verlaagt Vloerisolatie Friesland het dauwpunt naar de bodem van uw kruipruimte. De isolatiekorrels trekken op die wijze het vocht uit uw vloer. En het mooie van EPS korrels is dat ze blijven drijven bij een hoge grondwaterstand, zodat de werking ervan in elke situatie gegarandeerd blijft.

EPS korrels isolatie: kleine investering, grote isolatiewaarde

Een pluspunt van EPS isolatiekorrels is dat de prijsstelling zeer gunstig is. Het isoleren van de kruipruimte vergt dus een lage investering, met een besparing op stookkosten tot gevolg. U kiest met EPS korrels van Vloerisolatie Friesland bovendien voor een ecologisch verantwoord isolatieproduct. De witte korrels behouden tientallen jaren hun isolatiewaarde en zijn 100% recyclebaar.

Vakkundige kruipruimte isolatie hulp van Vloerisolatie Friesland

Een geïsoleerde kruipruimte laat ’s winters de kou, en in de zomer de warmte buiten. De lente is dus een perfecte tijd om uw kruipruimte door Vloerisolatie Friesland te laten isoleren. U verdient de investering – waar u overigens subsidie voor kunt krijgen – snel terug: met een behaaglijk klimaat in huis en een lagere energierekening.

Is er geen kruipluik in uw woning? Zelfs dan vinden wij een manier om EPS korrels in uw kruipruimte te blazen. Laat Vloerisolatie Friesland de bodem bij u thuis met een vakkundig oog beoordelen en isoleren!

Back To Top