Skip to content

Meest gestelde vragen

Hoe dik wordt de laag EPS korrels?

De laagdikte van EPS korrels is in de meeste gevallen variërend van ca. 25 cm tot 35 cm. Water onder uw vloer heeft hier geen invloed op omdat de korrels blijven drijven op het water.

Kan ik over EPS korrels kruipen wanneer deze zijn aangebracht?

Ja, u kunt zonder problemen over de EPS korrels kruipen. Het product is veerkrachtig en gemakkelijk opzij te schuiven.

Hoe lang duurt het aanbrengen in een woning?

De aanbrengtijd van EPS-korrels als kruipruimte isolatie in een gemiddelde woning bedraagt ongeveer 2.5 uur.

Wij hebben een houten vloer, werken EPS korrels dan ook?

Ja, EPS korrels zijn veilig voor zowel een houten als een betonnen vloer. Bij een houten vloer is het beter de isolatie niet rechtstreeks onder de houten vloer aan te brengen, i.v.m. mogelijke verstikking van de vloer. Daarom brengen wij de EPS korrels op de bodem van de kruipruimte aan zodat dit gevaar niet aanwezig is.

“Deskundig. Goede informatie voor de juiste oplossing bij ons. Zeer scherp geprijst. En snel geleverd.”

W. Verhoef

“Erg blij met dit bedrijf en hun werkzaamheden. Vriendelijke mensen en netjes uitgevoerd. Aanrader!!”

M. Goudzwaard

“Kennismaking is zeer prettig verlopen en er zijn geen verkoop praatjes. Helder en eerlijk naar de klant toe. Een zeer snelle telefonische reactie of via Whatsapp als er toch nog vragen zijn. Prijs en kwaliteit staan bij de mannen hoog in het vaandel. De mannen die de klus klaren werken vriendelijk, netjes, leggen alles rustig uit en laten alles netjes achter! Echt super! Op naar warme voetjes in de winter…”

A. van Eijk

“De prijs-kwaliteit van Vloerisolatie Friesland is uitstekend. Het uitvoeren van de bodemisolatie ging vlot en netjes. Ik heb ze niet één keer horen klagen of zeuren, wat extra vertrouwen geeft over het verloop van de werkzaamheden. Daarnaast zijn ze zijn zeer vriendelijk en communiceren duidelijk, en zijn ze makkelijk en snel bereikbaar. Kortom, het zijn echte professionals!”

Hung

“Vloerisolatie uitgevoerd. Kundig, keurig personeel, rekening houdend met de buren, nadien goed opgeruimd en achtergelaten. Van harte aanbevolen.”

G. van den Berg

“Snel en vakkundig bedrijf! Vakmannen! En dat voor een lage prijs!”

A. Roerdink

“Wij hadden al eerder een offerte laten maken door een concurrent van Vloerisolatie Friesland, maar Vloerisolatie Friesland was veel goedkoper. De heren van Vloerisolatie Friesland zijn snel en vakkundig. Ondanks dat wij wonen aan een voetpad en ons huis daardoor echt moeilijk te bereiken is met de auto, waren zij in no-time bij ons huis en lag een half uur later onze kruipruimte vol met vloerisolatie. Ze hebben alles super netjes achtergelaten.”

P. Weiland

“Snel geleverd en uitgevoerd voor een prima prijs”

S. van der Brug
reclame1

Energiebesparing

Onze isolatiewerkwijze met EPS korrels geeft het beste resultaat. Het wordt niet voor niets ook in nieuwbouwwoningen toegepast

reclame3

Veel gestelde vragen

Niet de informatie gevonden die u zocht? Kijk tussen onze veel gestelde vragen

reclame2

100% gerecycled materiaal

EPS korrels maken uw vochtige kruipruimte weer warm en droog. Bovendien worden ze gemaakt van 100% gerecycled materiaal

Back To Top