Skip to content

Het verhaal achter Vloerisolatie Friesland

Vloerisolatie Friesland is opgericht om te voldoen aan de stijgende vraag naar een goed geprijsde en milieuvriendelijke wijze van isoleren dat een breed toepassingsgebied kent.
Martin Röben en Henk Smit kunnen samen terugzien op meer dan dertig jaar ervaring in de bouw. De invulling van de huidige vraag naar kruipruimte isolatie is niets anders dan het directe gevolg van de milieubewuste instelling die de klant tegenwoordig kent. Bovendien past het bij deze ondernemers die in hun dagelijkse bouwwerkzaamheden een groene inslag in de praktijk brengen.

martin en henk

Gezamenlijk geven zij vorm aan Vloerisolatie Friesland. Dit geeft u snelheid aan de invulling van uw opdracht. Bovendien blijven zij door de gezamenlijke invulling flexibel: gebruik makend van de meeste moderne technieken kunnen zij kleine, maar ook grotere opdrachten uitstekend realiseren.

De speerpunten van Vloerisolaties Friesland:

  • Milieubewust en duurzaam isoleren
  • Werken met moderne technieken
  • Snelle en goede dienstverlening

Bent u benieuwd wat we voor uw kruipruimte kunnen doen en wilt u vloerisolatie aan laten brengen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

“Deskundig. Goede informatie voor de juiste oplossing bij ons. Zeer scherp geprijst. En snel geleverd.”

W. Verhoef

“Erg blij met dit bedrijf en hun werkzaamheden. Vriendelijke mensen en netjes uitgevoerd. Aanrader!!”

M. Goudzwaard

“Kennismaking is zeer prettig verlopen en er zijn geen verkoop praatjes. Helder en eerlijk naar de klant toe. Een zeer snelle telefonische reactie of via Whatsapp als er toch nog vragen zijn. Prijs en kwaliteit staan bij de mannen hoog in het vaandel. De mannen die de klus klaren werken vriendelijk, netjes, leggen alles rustig uit en laten alles netjes achter! Echt super! Op naar warme voetjes in de winter…”

A. van Eijk

“De prijs-kwaliteit van Vloerisolatie Friesland is uitstekend. Het uitvoeren van de bodemisolatie ging vlot en netjes. Ik heb ze niet één keer horen klagen of zeuren, wat extra vertrouwen geeft over het verloop van de werkzaamheden. Daarnaast zijn ze zijn zeer vriendelijk en communiceren duidelijk, en zijn ze makkelijk en snel bereikbaar. Kortom, het zijn echte professionals!”

Hung

“Vloerisolatie uitgevoerd. Kundig, keurig personeel, rekening houdend met de buren, nadien goed opgeruimd en achtergelaten. Van harte aanbevolen.”

G. van den Berg

“Snel en vakkundig bedrijf! Vakmannen! En dat voor een lage prijs!”

A. Roerdink

“Wij hadden al eerder een offerte laten maken door een concurrent van Vloerisolatie Friesland, maar Vloerisolatie Friesland was veel goedkoper. De heren van Vloerisolatie Friesland zijn snel en vakkundig. Ondanks dat wij wonen aan een voetpad en ons huis daardoor echt moeilijk te bereiken is met de auto, waren zij in no-time bij ons huis en lag een half uur later onze kruipruimte vol met vloerisolatie. Ze hebben alles super netjes achtergelaten.”

P. Weiland

“Snel geleverd en uitgevoerd voor een prima prijs”

S. van der Brug
reclame1

Energiebesparing

Onze isolatiewerkwijze met EPS korrels geeft het beste resultaat. Het wordt niet voor niets ook in nieuwbouwwoningen toegepast

reclame3

Veel gestelde vragen

Niet de informatie gevonden die u zocht? Kijk tussen onze veel gestelde vragen

reclame2

100% gerecycled materiaal

EPS korrels maken uw vochtige kruipruimte weer warm en droog. Bovendien worden ze gemaakt van 100% gerecycled materiaal

Back To Top